Z€hRa Moderatör
Mesaj Sayısı : 26 Points : 37 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 08/07/10 Yaş : 30 Nerden : Antalya
| Konu: Emre Aydın Rekora Doymuyor!! Cuma Tem. 09, 2010 9:30 pm | |
| "Bu Yağmurlar" şarkısıyla hem yasal satış platformlarında, hem de radyo ve müzik kanallarında zirveye yerleşen, albüm çıkışıyla birlikte 3 ay gibi kısa bir sürede dijital platformların tarihindeki en çok dinlenilen 3. şarkı olarak bu havaların daha da büyük fırtınaların habercisi olduğunun sinyallerini veren; Albüm çıkışıyla birlikte konser turnesine çıkarak 50’ye yakın konser veren Emre Aydın yeni bir rekora daha imza attı. Bugüne kadar her röportajında kendisini destekleyen fanlarına özel teşekkür eden ve onların sevgisi gibi çıkarsız, karşılıksız bir sevginin bulunamayacağını belirten sanatçının Facebook’taki fan sayısı bugün 1.000.000’u geçti ve 1.000.000 fan sayısına sahip olan ilk Türk sanatçı olarak bir rekora daha imza attı. Facebook’ta 1.000.000 fan sayısını gördüğünde çok heyecanlandığını söyleyen Emre Aydın, "Kolay kolay herkesin sahip olabileceği bir şey olmadığının farkındayım İnsanların size gösterdiği sevgiye ve verdikleri değere layık olabilmek için en fazla daha iyisini yapmaya ve daha başarılı olmaya çalışıyorsunuz ama bu kadarının karşısında ne diyeceğimi gerçekten bilemiyorum, elimden teşekkür etmekten fazlası gelmiyor, gerçekten herkese çok teşekkür ediyorum beni hiç yalnız bırakmadıkları ve hep yanımda oldukları için.” dedi. Heryerde bunu paylaşır oldum :D Ama napim Emre'm için çok mutluyum :D :D | |
|
xx.busHra.xx Moderatör
Mesaj Sayısı : 109 Points : 147 Reputation : 2 Kayıt tarihi : 08/07/10 Yaş : 29 Nerden : Aslı-Güven
| Konu: Geri: Emre Aydın Rekora Doymuyor!! Cuma Tem. 09, 2010 9:30 pm | |
| wuhuuu :D Haber için çok sağolun.. Ellerinize sağlııık :) | |
|
- ►SuperNaturaL◄ - Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 67 Points : 109 Reputation : 4 Kayıt tarihi : 09/07/10
| Konu: Geri: Emre Aydın Rekora Doymuyor!! Cuma Tem. 09, 2010 9:34 pm | |
| Emre Aydın diyorum başka birşey demiyorum.. :D
Mükemmel ötesi bir sanatçıysan her türlü rekora imza atarsın.. :D
Başarılarının devamını bekliyorum.. :D
Teşekkürler Zehra.. :D | |
|
DLn ' BJK'.. ~ Co Admin
Mesaj Sayısı : 59 Points : 67 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 09/07/10 Yaş : 31 Nerden : İstanbuL
| Konu: Geri: Emre Aydın Rekora Doymuyor!! C.tesi Tem. 10, 2010 4:47 pm | |
| Emrem mükemmeLim :D onun adına cok mutlu oldum :) tskkurler zehra. | |
|