| Zaman_beklemeZ den selamlar ;) | |
|
+4~нüzüηуєℓi~ xx.busHra.xx seymosh Zaman_beklemeZ 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Zaman_beklemeZ Üye
Mesaj Sayısı : 29 Points : 33 Reputation : 1 Kayıt tarihi : 09/07/10 Yaş : 30 Nerden : istanbul-(evden) :)
| Konu: Zaman_beklemeZ den selamlar ;) Cuma Tem. 09, 2010 6:29 pm | |
| benden de bir selam ..
ben BÜŞRA
16 yaşındayım
Sarp abiyi ben avrupa yakasından tanıyorum ...sevimli ve içten tavırlarından dolayı severim kendisini ;)
Derya teyzee ...nerdesinnn bana hoşgeldin de tuuuu :))..hayırlı olsun formunuz bu arada =)
ahh herneyse kendimden çok bahsettim :D...iyi forumlar arkadaşlar :)
| |
|
| |
seymosh Admin
Mesaj Sayısı : 55 Points : 129 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 08/07/10 Yaş : 28 Nerden : ..
| Konu: Geri: Zaman_beklemeZ den selamlar ;) Cuma Tem. 09, 2010 6:33 pm | |
| hoşgeldin Büşra,ben de Şeyma ..
Umarım kalıcı olursun,iyi forumlar :) | |
|
| |
Zaman_beklemeZ Üye
Mesaj Sayısı : 29 Points : 33 Reputation : 1 Kayıt tarihi : 09/07/10 Yaş : 30 Nerden : istanbul-(evden) :)
| Konu: Geri: Zaman_beklemeZ den selamlar ;) Cuma Tem. 09, 2010 6:42 pm | |
| saolasın Şeyma :)...hoşbuldum :)
ımmm ... okullar açılana kadar kalıcıyım diyelim :) | |
|
| |
xx.busHra.xx Moderatör
Mesaj Sayısı : 109 Points : 147 Reputation : 2 Kayıt tarihi : 08/07/10 Yaş : 29 Nerden : Aslı-Güven
| Konu: Geri: Zaman_beklemeZ den selamlar ;) Cuma Tem. 09, 2010 6:50 pm | |
| HoşgeLdin Adaş :) Umarım kalıcı olursun Şeyma'nında dediği gibi. İyi Forumlar. | |
|
| |
Zaman_beklemeZ Üye
| Konu: Geri: Zaman_beklemeZ den selamlar ;) Cuma Tem. 09, 2010 6:53 pm | |
| hoşbuldum adaşşş :)
sana da iyi forumlar :) | |
|
| |
~нüzüηуєℓi~ Admin
Mesaj Sayısı : 39 Points : 48 Reputation : 1 Kayıt tarihi : 09/07/10 Yaş : 35 Nerden : Mardin
| Konu: Geri: Zaman_beklemeZ den selamlar ;) Cuma Tem. 09, 2010 6:54 pm | |
| Busra kendını bellı etmıssın yıne o bıtmez nesenle aramıza hosgeldın tatlım :D bu arada ayıp len tuu falan cıx hec olmadı teyzen sana hosgeldın dedı ıste :D | |
|
| |
Zaman_beklemeZ Üye
| Konu: Geri: Zaman_beklemeZ den selamlar ;) Cuma Tem. 09, 2010 7:02 pm | |
| yalnış yerde kendimi tanıtarak biraz belli ettim galiba :)....herneyse çaktırmaaaaa :) hoşbuldum derya abla :D yaa tuu demem alışkanlık Aytül yüzünden :D..akşama kadar tükürünce birbirimize :D... çok şükür hoşgeldin dedin...teyzem havalarda uçuyodu :C :D ....
sitenizin hayırlı ve de bol üyeli olması dileklerimle ;)...bi tane daha dileğim var :D....^^tüüü^^ ifadesini de smile grubuna eklemeniz dileğimle :D
| |
|
| |
Sévval*Tb Admin
Mesaj Sayısı : 37 Points : 151 Reputation : 2 Kayıt tarihi : 08/07/10 Nerden : İstanbuL..
| Konu: Geri: Zaman_beklemeZ den selamlar ;) C.tesi Tem. 10, 2010 12:07 pm | |
| Hoşgeldin Büşra :) İyi forumlar :) | |
|
| |
~нüzüηуєℓi~ Admin
Mesaj Sayısı : 39 Points : 48 Reputation : 1 Kayıt tarihi : 09/07/10 Yaş : 35 Nerden : Mardin
| Konu: Geri: Zaman_beklemeZ den selamlar ;) C.tesi Tem. 10, 2010 2:13 pm | |
| - Zaman_beklemeZ demiş ki:
- yalnış yerde kendimi tanıtarak biraz belli ettim galiba :)....herneyse çaktırmaaaaa :)
hoşbuldum derya abla :D yaa tuu demem alışkanlık Aytül yüzünden :D..akşama kadar tükürünce birbirimize :D... çok şükür hoşgeldin dedin...teyzem havalarda uçuyodu :C :D ....
sitenizin hayırlı ve de bol üyeli olması dileklerimle ;)...bi tane daha dileğim var :D....^^tüüü^^ ifadesini de smile grubuna eklemeniz dileğimle :D
ahaha su sıte ısını bı halledelım sana soz koycam o ıfadeyı :D bı ılk olcak ama olsun sevıorum senı büss solemıs mıydım :D | |
|
| |
Sévval*Tb Admin
Mesaj Sayısı : 37 Points : 151 Reputation : 2 Kayıt tarihi : 08/07/10 Nerden : İstanbuL..
| Konu: Geri: Zaman_beklemeZ den selamlar ;) C.tesi Tem. 10, 2010 2:17 pm | |
| - ~нüzüηуєℓi~ demiş ki:
- Zaman_beklemeZ demiş ki:
- yalnış yerde kendimi tanıtarak biraz belli ettim galiba :)....herneyse çaktırmaaaaa :)
hoşbuldum derya abla :D yaa tuu demem alışkanlık Aytül yüzünden :D..akşama kadar tükürünce birbirimize :D... çok şükür hoşgeldin dedin...teyzem havalarda uçuyodu :C :D ....
ahaha su sıte ısını bı halledelım sana soz koycam o ıfadeyı :D bı ılk olcak ama olsun sevıorum senı büss solemıs mıydım :D tüü nasıl bi ifade oluyor :D Tarif ette ekliym :D | |
|
| |
Zaman_beklemeZ Üye
| Konu: Geri: Zaman_beklemeZ den selamlar ;) Paz Tem. 11, 2010 9:21 am | |
| saolasın Sevval hoşbuldum :)..
Derya abla galiba en son facede söylemiştik birbirimizi sevdiğimizi :D
bu tüü pek de hayırlı bi ifade değil :)...böyle tüküren bi insan var o insan da Şahan Gökbakar :D ...Derya abla msn de o ifadeyi atar :)... | |
|
| |
εsяà~♫ Üye
Mesaj Sayısı : 10 Points : 10 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 09/07/10
| Konu: Geri: Zaman_beklemeZ den selamlar ;) Paz Tem. 11, 2010 10:10 am | |
| Büşra ve şu güzel ifadesi :D Ben sana msn'de gösteririm Şevval ifadeyi :D Hoş geldin Büşra :P | |
|
| |
Sévval*Tb Admin
| Konu: Geri: Zaman_beklemeZ den selamlar ;) Paz Tem. 11, 2010 12:15 pm | |
| - εsяà~♫ demiş ki:
- Büşra ve şu güzel ifadesi :D Ben sana msn'de gösteririm Şevval ifadeyi :D
Hoş geldin Büşra :P Tamam tatlım göster :D Merak ettim :lol: | |
|
| |
- ►SuperNaturaL◄ - Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 67 Points : 109 Reputation : 4 Kayıt tarihi : 09/07/10
| Konu: Geri: Zaman_beklemeZ den selamlar ;) Paz Tem. 11, 2010 12:18 pm | |
| Hoşgeldin Büşra'cım.. (:
İyi forumlar.. :D | |
|
| |
huzur~u katLiam Co Admin
Mesaj Sayısı : 1 Points : 1 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 09/07/10 Yaş : 29 Nerden : ßaLkanLar xd
| Konu: Geri: Zaman_beklemeZ den selamlar ;) Paz Tem. 11, 2010 11:18 pm | |
| içimi çıtır çıtır yedin bitirdin tüüüü :D neyse hoş geldin büüüş :D ben senden sonra geldim ama olsun :p gelme yaa git ya bi git yaa yiter ya yiter yaa :D | |
|
| |
Zaman_beklemeZ Üye
| Konu: Geri: Zaman_beklemeZ den selamlar ;) Paz Tem. 11, 2010 11:38 pm | |
| ne kadann güzel ve insanı TERTEMİZ yapan bir ifadedir o Seval kardeş :D :))...hoşbuldum Esracanım :)...sen de hoşgeldin artist tuuuu :D :P
saolasın SüperDoğall kardeş :)..ismin Nagihan galiba(yanış söylediysem kusura bakma panelden hatırlıyorum sadece) :)..hoşbuldum ;)
vayy en masu{M}ikemmel ortağım kardeşim Aytül :D ....hoşbuldum sen de hoşgeldin teyzeeee :D aha aha aha :D asıl sen bi git ya :D...arklada kalan çürük elma...sondan gelen çürük elma xD...böyle bi oyun vardı galiba herneyse yanlış söylediysem çaktırma :)))))))))
ivet sayın forum sakinleri BALKANlardan gelen SOĞUK bir havayla karşılaşıyoruz :D
herneyse iyi ve de sıcak forumlar ;)
| |
|
| |
| Zaman_beklemeZ den selamlar ;) | |
|