xx.busHra.xx Moderatör
Mesaj Sayısı : 109 Points : 147 Reputation : 2 Kayıt tarihi : 08/07/10 Yaş : 29 Nerden : Aslı-Güven
| Konu: Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma Cuma Tem. 09, 2010 2:03 pm | |
|
Tür : Korku / Gerilim / Fantastik / Gizem Gösterim Tarihi : 30 Haziran 2010 Yönetmen : David Slade Senaryo : Melissa Rosenberg , Stephenie Meyer (Kitap) Yapım : 2010, ABD , 121 dk.
Oyuncular
Kristen Stewart (Bella Swan) , Robert Pattinson (Edward Cullen) , Taylor Lautner (Jacob Black) , Billy Burke (Charlie Swan) , Ashley Greene (Alice Cullen) , Jackson Rathbone (Jasper Hale) , Nikki Reed (Rosalie Hale) Stephenie Meyer’ın fenomen haline gelen başarılı kitap serisinden uyarlanan Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma’da Bella Swan (Kristen Stewart), Seattle’ın gizemli ölümlerle çalkalanması ve kinci bir vampirin intikam almaya devam etmesiyle kendisini yine tehlikenin tam ortasında bulur.
Tüm bunların ortasında bir de Edward Cullen (Robert Pattinson)’a olan aşkıyla arkadaşı Jacob Black (Taylor Lautner) arasında bir seçim yapmak durumundadır — tabii vereceği kararın vampirlerle kurt adamlar arasında asırlardır varolan kavgayı ateşleyebileceğinin farkındadır. Mezuniyetinin giderek yaklaşmasıyla Bella hayatının en zor kararını vermeye de yaklaşmaktadır.
“Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma” tüm dünya ile aynı anda, 30 Haziran 2010’da sinemalarda olacaktır | |
|
-aylin Moderatör
Mesaj Sayısı : 41 Points : 72 Reputation : 2 Kayıt tarihi : 09/07/10
| Konu: Geri: Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma Cuma Tem. 09, 2010 2:16 pm | |
| Filmi izledim ortalama bir filmdi yine kitaplarını bir türlü aşamıyorlar . Atlanan sahneler vardı .. Şahsen Yeni doğanlar sürüysüyle yapılan savaşta kafaların kopması vs. pek gerçekci gelmedi . Kurtlarda Bella'nın yanında bir büyük duruyordu bir de küçük akıl erdiremedim . Edward'ı seviyorum ama Jacob ve Bella arası uyumu daha bir benimsedim Edward Bella'da pek elektrik alamadım açıkcası .. | |
|
seymosh Admin
Mesaj Sayısı : 55 Points : 129 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 08/07/10 Yaş : 28 Nerden : ..
| Konu: Geri: Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma Cuma Tem. 09, 2010 2:19 pm | |
| Filmi izlemedim ama izleyenlerin yorumlarına göre pek beğenilmemiş. Yeni Ay'da pek beğenilmemişti. Hayal kırıklığı yaratıyolar insanlarda,o kadar gerçekçi bir film de değil zaten. Bella'nın ne yaptığını da anlamış değilim :)
Paylaşım için teşekkürler. | |
|
xx.busHra.xx Moderatör
Mesaj Sayısı : 109 Points : 147 Reputation : 2 Kayıt tarihi : 08/07/10 Yaş : 29 Nerden : Aslı-Güven
| Konu: Geri: Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma Cuma Tem. 09, 2010 2:28 pm | |
| Bende izledim ve ikinci kez izlicem sanırım :) Ben begendim ama kitaba göre pek gitmişlerdi ama atlanılan sahneler, sahnelerin yerleri değişmesi vs. genede güzeldi. jake ye gene bir gıcık oldum. Belladan da soğudum ayrıca.. | |
|
Sévval*Tb Admin
Mesaj Sayısı : 37 Points : 151 Reputation : 2 Kayıt tarihi : 08/07/10 Nerden : İstanbuL..
| Konu: Geri: Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma C.tesi Tem. 10, 2010 12:37 pm | |
| Ben çok beğendim :) Hatta tekrar sinemaya gitmeyi planlıyrm :) | |
|
xx.busHra.xx Moderatör
| Konu: Geri: Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma Salı Tem. 13, 2010 6:29 pm | |
| Sevvalim :) Aynen bende tekrar gitmeyti planlıyorum.. | |
|