seymosh Admin
Mesaj Sayısı : 55 Points : 129 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 08/07/10 Yaş : 28 Nerden : ..
| Konu: Aşk Geliyorum Demez Perş. Tem. 08, 2010 10:22 pm | |
| Filmin Konusu “Aşk Geliyorum Demez” filmi, Mahmutpaşa’da bir han esnafının hikayesini anlatır. Tolgahan Sayışman (Ali) handaki esnaflardan birinin oğludur. Ali, oldukça yakışıklı ve çapkın bir delikanlıdır. Bergüzar Korel (Gözde) ise esnafın çalıştığı hanı satın alan zengin müteahhidin, yardımsever, doğaya ve hayvanlara düşkün kızıdır. Müteahhit, esnafın çalıştığı hanı satın alır ve orayı yıkıp alışveriş merkezi yapmaya karar verir. Han esnafının bir an önce hanı boşaltmasını isteyince esnaf birleşerek bir plan yapar ve Ali’den Gözde’yi etkileyerek hanı kurtarmasını ister. Bir yardım gecesinde tanışan Ali ve Gözde birbirlerinden çok etkilenirler. Esnafında yardımıyla yapılan planlarla komik ve romantik bir hikaye başlar. Bergüzar Korel ... Gözde Tolgahan Sayisman ... Ali Zeki Alasya ... Ismail Altan Erkekli ... Miran Dayi Altan Gördüm ... Erdogan Sarp Apak ... Berkcan Ömür Arpaci ... Çayci Müfit Aytekin ... Laz Dursun Hakan Bilgin ... Ayakkabici Tahsin Yilmaz Gruda ... Mankenci Atilla Kemal Inci ... Kayserili Nafiz Yosi Mizrahi ... Avukat Bilal Sera Tokdemir | |
|
plndlsi Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 43 Points : 53 Reputation : 1 Kayıt tarihi : 08/07/10 Yaş : 34 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Aşk Geliyorum Demez Cuma Tem. 09, 2010 12:11 pm | |
| Bu Filmi İzledim Ve Sarp Süperdi :) <3 Zaten Sarp Ne Zaman Bir Dizide Reklamda Yada Filmde Oynadıda Kötüydüki :) | |
|
Z€hRa Moderatör
Mesaj Sayısı : 26 Points : 37 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 08/07/10 Yaş : 30 Nerden : Antalya
| Konu: Geri: Aşk Geliyorum Demez Cuma Tem. 09, 2010 6:36 pm | |
| En kısa sürede izleyeceğim :D Kadro çok iyi zaten yaa :D Teşekkürler :) | |
|
özlem=) Üye
Mesaj Sayısı : 38 Points : 40 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 09/07/10 Nerden : İzmir
| Konu: Geri: Aşk Geliyorum Demez Cuma Tem. 09, 2010 8:18 pm | |
| Filmde Sarp'ın olduğunu bilmiyordum sinemaya gittiğimde Sarp'ı görünce çıldırdım.. | |
|